Amstel Bright

28 cl

Amstel Bright

28 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 28 cl
Land Nederland
Brouwerij Amstel
Type Bier Pilsener, Overig
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Amstel Bright is een heerlijk zomers biertje dat veel word gedronken op de Nederlandse Antillen. Het bier is erg lekker om te drinken met een citroentje in de hals, hierdoor word de smaak nog frisser en zeker in de zomer is dit erg lekker. Bright word veel gedronken op Curaçao.  In 2003 werd het bier ook in Nederland verkocht maar dat werd geen succes en dus word het sinds 2013 weer verkocht door een aantal winkels waaronder de Drankgigant! Het is dus een best exclusief drankje en daardoor ligt de prijs in Nederland ook hoger dan op de Nederlandse Antillen. Voor dit bier is het ijskoude glas van Amstel ideaal, zo houdt u uw biertje lekker koud!

Geschiedenis van Amstel

De naam Amstel komt van de rivier in Noord-Holland waar de brouwerij in de buurt lag. De Amsterdamse rivier diende voor het water dat met dank werd gebruikt om het bier in te koelen. De kleuren in het logo van Amstel verwijzen naar Amsterdam. Doordat Amstel in korte tijd bekend was geworden in Amsterdam, gold dat niet voor consumenten in andere steden. Toch is de brouwerij erin geslaagd om ook buiten Amsterdam te groeien. In 1968 fuseerde Amstel met Heineken en zo kwam er een eind aan het zelfstandige bestaan. Door deze fusie is het omzetvolume van Amstel in deze periode vertienvoudidgd. Charles de Pesters en Johannes van Marwijk, de oprichters van Amstel, zouden volgens een mythe fanatieke biljarters zijn. Op een schilderij waar de heren aan het biljarten waren en een Amstel aan het drinken waren zouden een witte en een rode bal duidelijk zichtbaar zijn, de totstandkoming van het logo.