Amato Wiesbaden Dry Gin

50 cl

Amato Wiesbaden Dry Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 38,95

Special Price € 32,50

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 50 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 44 %
Merk Amato
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

"Wir machen einen Gin." Was het spontane idee van het team van de MANOAMANO Bar in Wiesbaden. Niemand van het team had ooit zoiets gedaan maar na een lange weg van tegenslagen was daar de eerste Amato Wiesbaden Dry Gin. De naam Amato betekend de geliefde. Hiermee proberen zij uit te drukken hoeveel liefde en zelfopoffering zij hebben moeten leveren voor het maken van deze gin.

De smaak van de gin lijkt niet op die van ander jenevers maar door gebruikmaking van ongebruikelijk ingrediënten, zogenaamde botanische, hebben zij een gin gecreëerd die vol van smaak is met hinten van lichte bloesem, jeneverbes, citrus maar ook tijm, tomaat en komkommer. Wat op zijn beurt weer zorgt voor een frisse en fruitige afdronk