Amarula Gold

100 cl

Amarula Gold

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 30 %
Smaak Exotisch Fruit
Kleur Amber
Land Zuid-Afrika
Merk Amarula
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Amarula Gold is een Zuid-Afrikaanse likeur met een mooie amber kleur, deze drank die is gemaakt met Marula fruit, dubbel gedistilleerd en in eiken houten vaten gelagerd om mooi op kleur en smaak te kunnen komen. Drink deze mooie drank gewoon puur of met ijs maar hij misstaat zeker niet in een heerlijke mix.

Probeer de Amarula Gold eens met Passion fruit sap of een lekker tonnic, deze drank is de perfecte partner voor al jou spannende mixjes.