Alpha Noble Vodka

70 cl

Alpha Noble Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
  • Vanaf 6 voor € 21,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Alpha Noble
Land Frankrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een ongekend pure en zuivere wodka uit Frankrijk, Alpha Noble Vodka behoort tot de categorie van de zogenaamde ultra-premium wodka. De drank wordt gemaakt van de beste ingrediënten die er verkrijgbaar zijn, de beste Franse graan en kristalhelder water uit de zuiderlijke Vogezen  regio wordt gebruikt.

Alpha Noble Vodka wordt zesmaal gedistilleerd waarvan de laatste distillatie wordt voltrokken in copper stills. Productie gebeurt uitsluitend in kleine batches, een handelswijze die de klassieke stijl authenticeert. De wodka heeft talloze prijzen gewonnen waarvan de twee meest presitigeuze;

  • Goud, Beverage Tasting Institutes, Chicago 2007
  • Zilver, International Wine and Spirits Competition, Londen 2006