Akashi Tai Shiraume Ginjo Umeshu
50 cl
Direct leverbaar !
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
€ 18,95
- VEILIG ONLINE BETALEN
-
-
Beschrijving
Akashi-Tai Shiraume Ginjo Umeshu is een Japanse likeur op basis van een sake die gemaakt word in de gelijknamige stad Akashi. Hij beschikt over een uiterst zoete karakter met de heerlijke tonen van gekonfijte kersen, en sappige pruimen in zijn aroma. Opgevolgd door een algemeen zoete smaak met piekende tonen van opnieuw pruim maar vergezeld door amandelen. Akashi-Tai Shiraume Ginjo Umeshu heeft een alcoholpercentage van 14%. Deze lekkere drank is goed geschikt voor bijvoorbeeld desserts, maar je kan hem ook met warm bruisend water drinken bij een dranktemperatuur van tussen de 5 en 40 graden Celsius.
Meer informatie
-
LocatieD-06-11-03
-
MerkAkashi
-
LandJapan
-
Leeftijd in jarenNiet Vermeld
-
Inhoud50 cl
-
Gewicht in KG0.900000
-
Alcoholpercentage14
-
Type wijnSaké
-
Smaak wijnZoet
-
Bevat SulfietOnbekend
-
VerkrijgbaarheidDoorlopend
-
VerpakkingGeen
-
Kcal per 100ml133
-
Biologisch geproduceerdOnbekend
-
AllergenenOnbekend
-
Houdbaarheid na openen2-3 Dagen
-
Kleur van de drankOnbekend
-
Materiaal FlesGlas
-
Kleur van de flesGroen
-
Fles vormRond
-
Bodem flesLicht Hol
-
Soort etiketKunststof
-
Plaats etiketVoor, Achter
-
Fles afsluitingSchroefdop
-
EAN:4970860797005
-
Diameter in cm7.5
-
Hoogte in cm22.5
Schrijf uw eigen review