Agavero

70 cl

Agavero

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,95
  • Vanaf 6 voor € 36,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Smaak Tequila
Kleur Groen
Land Mexico
Merk Agavera
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Gebotteld in de Los Camachines Distillery in Jalisco, Mexico, de bakermat van tequila waar de blauwe Agave plant groeit welke de basis vormt voor dit prachtige drankje. Het proces begint bij de meester distilleerder die handmatig de 100% blauwe Agave Reposoda en Anejo tequila blend, deze hebben afzonderlijk gerijpt in speciale, verkoolde, witte eikenhouten vaten. De Reposado tequila heeft gerijpt voor bijna een jaar en de Anejo voor minstens 2 jaar wanneer ze samengevoegd worden.

Vervolgens wordthet geheime ingrediënt van Agavero toegevoegd, de essentie van de Damiana bloem. Een bloem die van nature groeit op de hoge bergen van Jalisco en sinds mensheugenis wordt gebruikt vanwege zijn speciale afrodisiacum krachten. 

Agavero is een unieke en wonderbaarlijke combinatie van verleidelijke aroma's en een rijk karakter en smakenpalet!