Adnams Copper House First Rate Gin

70 cl

Adnams Copper House First Rate Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 48 %
Merk Adnams
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Adnams First Rate Gin is net als de Copper House Distilled Gin een delicate Gin die alleen krachtiger is en iets meer verschilende smaken heeft dan de ander. Hij is op dezelfde gemaakt geproduceert, door middel van de Low- wines die uit het gebrouwen bier wordt gescheiden. Lees dit verder op de link die hier boven staat. Daar staat alles uitgelegd alleen is het enige wat je moet onthouden dat deze Gin dan nog een stapje verder gaat. In plaats van 40 gaat de First Rate Gin naar 48% en van 6 gaat deze Gin naar 13 verschillende ingrediënten.

Enkele heerlijke smaken en aroma’s zijn hibiscus bloemen, zoete sinaasappel, lime en natuurlijk de jeneverbes. Het is voor in de zomer echt een goede Gin, heerlijk fris met lekkere citrus extracten. Je zou hem kunnen vergelijken met Spaanse Gin ’s zoals 7d essential en Gin mare. Maar de Gin heeft zijn eigen kwaliteit en karakteristieken. Een daarvan is dat naast de citrus smaken er heerlijke kruidige tinten aan vast zitten.

Met Tonic, komkommer en ijs vormt het de perfect geserveerde Gin & Tonic. De komkommer trekt alle alcohol in zich en zal de smaak ook absorberen. Hier moet je zeker van profiteren veel beroemde mensen kennen deze drank. Ook in grote steden zoals Miami wordt de drank vaak gedronken. Een warm klimaat geeft je een nog beter gevoel bij deze Gin.