Vacu vin Active Cooling Karaf

 

Vacu vin Active Cooling Karaf

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D22
Soort Overige
Merk Vacu Vin
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze Active Cooler is de perfecte hulp om drankjes op een stijlvolle manier koel houden, de werking is eenvoudig door beide koel elementen in de vriezer te bewaren en te gebruiken op het moment dat je de karaf op tafel zet. Plaats de beide elementen in de houder waarna je de karaf plaatst, de moderne uitstraling van de karaf en de mooie houder met koel elementen maken dit een sieraar op iedere tafel.

Voordelen van de active cooler

  • Drank binnen 5 minuten koel
  • Houdt dranken urenlang koud
  • Bewaar koelelementen in de diepvries
  • Deksel inbegrepen
  • 1 liter inhoud