Accordeon Irish Whiskey

50 cl

Accordeon Irish Whiskey

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Overige
Land Ierland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 50 cl
Alcohol % 40 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zoals de naam Accordeon Irish Whiskey al zegt, heeft deze heerlijke Ierse whisky een fles in de vorm van een accordeon. Dat is geen verrassing, maar wat wel een verrassing is, is de smaak die zich bevindt in de binnenkant van deze fles. Een perfect cadeau voor zowel liefhebbers van whisky als voor liefhebbers van het instrument accordeon. Maar ook een aanrader om deze fles voor jezelf te kopen, of voor een gezellige avond. Deze fles zal zonder twijfel een eyecatcher zijn en daarmee ook het gespreksonderwerp van de avond. Niet alleen een eyecatcher dus, maar ook een ware fame catcher!