AC/DC Rock or Bust Beer

57 cl

AC/DC Rock or Bust Beer

57 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
  • Vanaf 24 voor € 1,69 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 57 cl
Land Duitsland
Brouwerij Carlsberg
Type Bier Pilsener
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Eindelijk is hij er! Voor alle hard-rock fans die hebben gewacht op het nieuwe album van AC/DC “Rock or Bust!”. Om dat te vieren is er nu een nieuw bier met de stijl van de albumcover. Het is een sterk bier met een heerlijke biersmaak en 5% alcohol; Rock or Bust bier! Gebrouwen volgens de “German Purity Law” waarin staat dat bier als basis uitsluitend uit water, graan en hop moet bestaan. Deze wet is gemaakt in 1487 maar veranderd in 1993. Rock or Bust is een heerlijk bier gebrouwen door Carlsberg, hij is niet alleen mooi om naar te kijken maar smaakt ook nog eens uitstekend!

Rock or Bust, het nieuwe album van AC/DC, is het vijftiende album dat zij internationaal uitbrengen en het zestiende in totaal. Altijd blijven rocken, wat er ook gebeurt is het advies van de albumtitel.

Geschiedenis

De oprichter van Carlsberg is Christen Jacobsen. In 1826 nam hij een bestaande brouwerij over in Kopenhagen en al gauw werd hij een voorbeeld voor brouwend Denemarken. Toen Christen in 1835 overleed, nam zijn zoon Jacob C. Jacobsen de volledige productie en het management over.

Carl, de zoon van Jacob, word traditiegetrouw ook brouwer. Om hem het brouwersvak in de praktijk te leren stuurt zijn vader hem op een tour door Europa om te leren. In 1866 vertrekt hij en in 1870 komt hij terug. Hij is in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en een jaar in Schotland geweest. Ondertussen verandert Jacob van de gedachte om met pensioen te gaan en zijn zoon het bedrijf over te laten nemen. In plaats daarvan bouwt hij een tweede brouwerij speciaal voor zijn zoon. Als Carl terugkomt in Denemarken mag hij de onafhankelijke brouwerij gaan runnen. Jacob geeft hem het advies om ale en porter te gaan brouwen omdat hij ervan overtuigd was dat er geen plaats was voor twee pils-brouwerijen op de markt. Maar als de vraag naar pils snel verhoogd, gooit Carl de productie om en begint het meer populaire pils te brouwen. Zo werden vader en zoon concurrenten van elkaar.