Absolut Andy Warhol Edition

€ 23,95

Direct leverbaar !

Absolut Andy Warhol Edition transformeert de originele fles in een creatie van Andy Warhol. Het Absolut schilderij van Andy Warhol zit nu op de fles.In 1986 was Andy Warhol de eerste artitest die een origineel kunstwerk maakte voor Absolut met de tekst ''I love the bottle, I want to do something''. Sindsdien heeft Absolut samen gewerkt met duizenden creatieve artiesten, waaronder Keith Haring, Damien Hirst en meer recentelijke Spike Jonze, Swedish House Mafia en Lady Gaga.

De Warhol editie is originele wodka in een beperke oplage verkrijgbaar dat was ontwikkeld samen met de Andy Warhol Foundation voor Visual Arts. Deze limited edition heeft wereldwijd ongeveer 4 miljoen exemplaren. Een deel van deze opbrengst zal geschonken worden aan deze Foundation, waaruit de hedendaagse kunts ondersteund zal worden. De Foundation is een non profit organisatie en is één van de belangrijkste leveranciers van de hedendaagse kunst.

Deze limited editie heeft zwart met blauw en roze en gele kleuren en heeft dan ook een flink aantal nieuwe cocktails weten toe te voegen.  Een paar voorbeelden: Factory Cola, It Girl, Red Dollar Holiday Punch, Warhol Orange, Blue and Blue, Peaches en nog veel meer!

Meer informatie
Merk Absolut
Land Zweden
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Smaak Neutraal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Absolut Andy Warhol Edition
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.