Absinthe Vieux Carre 60%

70 cl

Absinthe Vieux Carre 60%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,50
  • Vanaf 6 voor € 58,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 60 %
Merk Vieux carre
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Vieux Carré is een Absint op basis van een combinatie van mais, tarwe, rogge en gerst. Daarnaast worden er andere ingrediënten toegevoegd uit China, Zwitserland, Egypte, de Provence en Kroatië. De rauwe ingrediënten zijn gestookt in een koperen pot waarna er plantaardige ingrediënten zijn toegevoegd waardoor de absint een kruidachtige kleur krijgt. Ondanks het hoge alcoholpercentage is de drank nog verassend zacht. De smaak wordt gedomineerd door anijs en de smaken van groene munt en boterbloem volgen. Een erg lekkere absint gemaakt door Philadelphia Distilling.

De absint wordt gemaakt door middel van dubbel weken. Hierbij word er gebruik gemaakt van ingrediënten zoals groen- en steranijs. Het destilleren wordt gedaan in een koperen ketel. Deze ketel is geïmporteerd uit Schotland, gemaakt door Forsythes, een bedrijf dat produceert voor veel bekende distillerijen. Vieux Carré is een traditioneel gemaakte drank die wordt verfijnd door moderne vakkennis.