The Grasshopper Absinthe

20 cl

The Grasshopper Absinthe

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 20 cl
Alcohol % 60 %
Land Nederland
Merk The Grasshopper
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De absinth met een sprinkhaan erin, beter bekend als The Grasshopper. De sprinkhaan die erin zin komt van de grens van Caelifera, een bijzondere sprinkhaan want deze specifieke soort kan namelijk van kleur veranderen om te overleven. Net als een kameleon dus!

De absinth heeft een mooie, pale, bleke lichtgroene kleur en smaakt voortreffelijk, deels te danken aan de sprinkhanen die net dat beetje extra geven aan de drank. De sprinkhanen zijn overigens gewoon eetbaar, het is meer de vraag of je durft!