Absinth Tabu 3-pack

12 cl

Absinth Tabu 3-pack

12 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,99
  • Vanaf 6 voor € 11,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 12 cl
Alcohol % Mix
Land Duitsland
Merk Tabu
Toebehoren Cadeau's
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een combinatie van de 3 beste absinth’s van huize Tabu, ieder met zijn eigen karakteristieke smaak en verpakt in handige miniflesjes om te proeven en mee te nemen. De smaken;

De absinth zijn alledrie zonder toevoegingen van suiker en synthetische stoffen gemaakt en worden alledrie gekarakteriseerd door hun hoge alcoholpercentage en hun hoge gehalte van thujon. Bekend en berucht, de Absinth Tabu.