5th Gin Water

70 cl

5th Gin Water

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 42 %
Merk 5th
Herkomst Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

5th Gin Water. De geuren, smaken en kleuren van 5th Gin Water worden verkregen door middel van enkele natuurlijk processen. Het is doordrenkt met bloemen, kruiden en botanische elementen, om rijk van bloemige aroma's te verkrijgen. Een zeer frisse en heldere smaak, ideaal voor na het diner of voor degenen die net beginnen in de wereld van de Gin. De heldere blauwe kleur van deze gin doet je denken aan de lucht boven een open stuk gras. Stel je eens voor je bevindt je op een uitgestrekt veld met bloemen zover het zicht maar rijkt. Met boven je een helder blauwe lucht. 5th Gin water straalt dit niet alleen uit vanwege zijn kleur, maar heeft ook daadwerkelijk florale aroma’s van meerdere bloemen. Net als zijn broeders Fire en Earth is ook water een eigen variant van de reeks. Met zijn excentrieke smaak verrast 5th je na Earth en Fire, de Citrus en Red-Fruits versie je nu met Water, florale aroma’s banen een weg door je gehemelte laat je verleiden en geniet van deze gin. Probeer deze 5th water nu uit met Tonic water!

Geschiedenis

Deze gin is geboren uit een diep gewortelde familie traditie die terug gaat tot in 1875, ondersteund door de kennis van drie generaties familie en de beste distilleerders van het verenigd koninkrijk. Dit speciale recept is uniek en al jaren een geheim en zet zicht voor in de familie, door de bijzondere receptuur is er geen gin zoals deze en dus zeker het proberen waard. Probeer alle soorten en ervaar de bijzondere smaken en ingrediënten van top tot teen!