1931 Fifth Edition Rum

70 cl

1931 Fifth Edition Rum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 62,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 46 %
Soort Bruine Rum
Herkomst Saint Lucia
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

1931 Fifth edition rum is een speciale rum van de St Lucia Distilleerderij. Met deze serie wordt het bestaan van Dennery Distillery, die is ontstaan in 1931, gevierd.

 

St Lucia Distillers

In februari, 1931, begint Denis Barnard een distilleerderij (Dennery Distillery) in de Mabouya Valley in Saint Lucia. Van 1931 tot 1972 produceerd hij verschillende soorten rum. In 1972 begint er een samenwerking tussen de Dennery Distillery en de Rosaeu Distillery, die later de naam 'St Lucia Distillers' krijgt. Beide distilleerderijen hebben ervaring en weten wat ze doen, daarom zijn de producten van St Lucia niet niks, zij hebben al meerdere onderscheidingen gehad op internationale wedstrijden. Vandaag de dag, produceerd St Lucia Distillers meer dan verschillende rums, en rum-geralateerde producten. 

 

Saint Lucia is een klein eiland in het Carribisch gebied, en het Carribisch gebied is uitstekend om rum te produceren door de aanwezige ingrediënten.